Varukorg

×

Fjärrströmbrytare

Fjärrströmbrytare

Fjärrströmbrytare för 12V

Med en 12V fjärrströmbrytare kan du slå av och på dina 12 volt komponenter med hjälp av en fjärrkontroll, vilket garanterat kommer att förvåna och imponera på din publik. I vårt sortiment hittar du fjärrströmbrytare med 1 och 4 kanaler, beroende på hur många elektriska kretsar du vill slå av och på. En fjärrströmbrytare är kortfattat ett fjärrstyrt relä som du enkelt kontrollerar med en fjärrkontroll.

 

Fjärrströmbrytare med 1-4 kanaler

Vår 1-kanals strömbrytare finns i två olika modeller, med dubbeltryck och momentan. Skillnaden mellan dessa modeller är att med dubbeltryck trycker du en gång för att slå på och en gång för att slå av. Momentan betyder att strömmen är på så länger du håller inne knappen, när du släpper knappen slår den av strömmen. Momentan-brytare är bra att ha om du exempelvis ska skicka en signal till en solenoid eller styra en motor en kortare stund.

4-kanals-brytaren finns även den som dubbeltryck och momentan, här kan du även välja mellan 1 och 2 kontroller till din strömbrytare. Fjärrkontrollen har 4 knappar och med varje knapp kan du slå av och på en kanal. Fjärrströmbrytaren har 4 brytarkretsar och 4 utgångar på 10A vardera.

Båda fjärrströmbrytarna klarar av avstånd upp till 80 meter, vilket är perfekt för dig som vill imponera på vem som än passerar bilen. Båda strömbrytarna är av genomgående hög kvalitet och ett måste för dig som vill ha det lilla extra.