Varukorg

×

LED dimmer

LED dimmers till bil och hem

LED dimmer

På jakt efter den perfekta ljusstyrkan? Då kan vi rekommendera en LED dimmer, vi har både 12V och 24V LED dimmers i sortimentet. Med en LED dimmer kan du enkelt och bekvämt justera ljusstyrkan på din ledlampa från mysbelysning till full belysning. Här hittar du fjärrstyrda LED dimmers av hög kvalitet till bra priser.

Dimmer till bilen, husvagnen, garaget eller vardagsrummet

LED dimmern ”Touch” är en stark kvalitetsdimmer som klarar av att styra upp till 18A. Handkontrollen har ett skönt grepp och är av ”touch” modell. Ytorna på kontrollen är tydligt nersänkta, vilket medför att du enkelt kan hantera kontrollen i totalt mörker. Här får du funktioner som steglös dimmerskala, snabbknappar för min/max belysning och knappar för att stega upp/ner ljusstyrkan med 10 %.

Vår trådlösa 12V fjärrstyrda LED dimmer möjliggör ljusreglering samt av och påslagning via en fjärrkontroll. Dimmern är försedd med snabbanslutningar, vilket gör det enkelt och smidigt att ansluta kablar. Dimmern passar perfekt för exempelvis LED slingor och LED lampor i bilen, hemmet, husvagnen och andra ställen där du vill reglera en 12V ljuskällas ljusstyrka.

Vår väggmonterade LED dimmer är en professionell 6A 12-24 VCD konstantspännings LED dimmer som direkt kan driva 12V LED produkter som slingor och lampor. Den fysiska dimmern och fjärrkontrollen kan användas helt oberoende av varandra. Kontrollen har softstart och softavstängning samt en funktion för 30 sekunders fördröjning vid släckning. Dimmern kan monteras utanpå väggen och som infälld. Det här är en av de bästa väggmonterade dimrarna på marknaden.