Rabatter & sponsring

Stylingwebben söker nu projekt att sponsra. Har du något projekt du behöver hjälp med så är vi beredd att ställa upp med produkter i utbyte mot att du gör reklam för oss!

Skicka e-post till oss där du beskriver vem du är och vad ditt projekt är för något. Skriv även vad du vill ha och viktigast av allt, vad du är beredd att göra för produkterna (dekaler på vanliga privatbilar godtas ej).


För att få 10% rabatt på din order vill vi att du rekommenderar oss på en valfri populär webbsida med relevant innehåll. Till exempel:

- I en aktiv tråd i ett forum där någon frågar om t.ex. LED lampor eller xenonkit (det kan så klart handla om någon annan typ av produkt vi har). Bra forum för det är t.ex. forum för hembelysning, allmänna bilforum, bilforum för specifika bilmärken typ Volvo, SAAB etc, lastbilsforum m.fl.

- I en populär blogg där du anser att våra produkter skulle passa bra för läsarna samt för bloggaren.

- Länka på en populär hemsida med relevant innehåll.

Din post/inlägg ska inte uppfattas som spam! Den måste hjälpa de som läser inlägget. OBS, länkar på Facebook godkänns ej då inte alla kan komma åt dem.

Du måste skriva adressen http://www.stylingwebben.se eller länka till en produkt med ett namn typ så här xenonkit någonstans i inlägget.

T.ex. "Jag ska köpa denna produkt från http://www.stylingwebben.se, kommer den att passa?"

"Har nån testat detta xenonkit?

Skicka sedan ett e-post meddelande till info@stylingwebben.se där du skriver adressen till vart du har rekommenderat oss. Inom 24 timmar ska vi ha kontrollerat länken. Om inlägget stämmer överens med det vi skrivit ovan så skickar vi tillbaka en kupong-kod värd 10% på hela din order.

Kupongen går bara att använda en gång och är giltig ett år. Endast en kupong per köp. Du kan göra detta upprepade gånger för att få fler kuponger att dela med dig till vänner eller spara till senare tillfälle.