6 anledningar till att använda LED lampor

  • Färgen. LED ljus finns i alla ljusets färger och återger en perfekt färgton. Du slipper alltså de där färgade gummihattarna som annars krävs för att färga det gula ljuset till någon som ser ut som ett blekt färgat sken. Det finns även LED belysning med RGB färg. RGB färg innebär att du kan 
    när helst du önskar ändra färgen på lampan till exakt den färgen du vill ha på den.
  • Ljusstyrkan. Diodlampor finns i många olika varianter. Ljusstyrkan skiljer mellan olika lampor beroende på lamptyp och antal lysdioder diodlampan har. Vill du h att starkare sken i din instrumentbelysning kan du därför enkelt bara söka reda på en diodlampa som är starkare än dina vanliga lampor.
  • Livslängden. Diodlampor ska i normala förhållanden hålla mellan 6000-10000 timmars användning. Detta är betydligt länge än den vanliga glödlampan på ynka 1000 timmar. Instrumentbelysning är något du aldrig vill byta och därmed är LED lampor perfekt att använda som instrumentbelysning.
  • Vitare ljus. Som tidigare nämnt finns LED lampor i ljusets alla färger och det innebär även att den finns i helt vitt ljus. Det är många som inte tycker om glödlampans vanliga gula sken och vill helt enkelt ha riktigt vitt ljus. LED lampan är den enda riktiga lösningen på detta problem.
W5W T10 LED lampa med 5x 5050 SMD för 12 V & 24 V
  • Låg värmeutveckling. LED lampor blir inte lika varma som halogenlampor. De minskar därför risken med brännskador eller skador på omgivningen.
  • Strömförbrukningen. Halogenlampor som ni känner till blir väldigt varma och det förbrukar massa energi. LED ljus med samma lumen blir inte varma och därför drar de betydligt mindre energi. 
Meny
Välj fordonsmärke